Φτιάξτε τη δική σας οικογένεια

με τη βοήθεια της Medimall IVF Clinic

Χάρη σε εσάς μεγαλώνουμε καθημερινά την «οικογένεια» της Medimall. Εσείς, οι δικοί μας άνθρωποι, αποτελείτε την καλύτερη διαφήμιση για εμάς και τις υπηρεσίες μας.

Για το λόγο αυτό, δημιουργήσαμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με την ονομασία «REFER MEDIMALL TO A FRIEND». Στόχος του, το κόστος μιας διαφήμισης για τις υπηρεσίες μας, να γίνει όφελος για εσάς και τους φίλους σας.

Πώς θα γίνει αυτό; Εάν έχετε φίλους ή γνωστούς που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί και αισθάνονται έτοιμοι να δοκιμάσουν κάποια θεραπεία γονιμότητας ή να κάνουν εξωσωματική, μιλήστε τους για την κλινική Medimall. Μοιραστείτε τη δική σας εμπειρία και δώστε τους ελπίδα να συνεχίσουν την προσπάθεια αποκτώντας κι εκείνοι ένα παιδί κοντά μας.

Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα «REFER MEDIMALL TO A FRIEND»

Στέλνετε στους φίλους σας την επιλογή που επιθυμείτε επιλέγοντας εσείς (και μόνο), μία από τις πιο κάτω 3 επιλογές (προσοχή: δεν είναι δυνατή η αλλαγή της επιλογής μετά την επιβεβαίωσή της):

Έκπτωση 10% στους φίλους σας για τη θεραπεία.

10% έκπτωση στους φίλους σας για τη θεραπεία υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στην οποία θα υποβληθούν.

Έκπτωση 5% στους φίλους σας + 5% όφελος για εσάς

Χαρίστε 5% έκπτωση στους φίλους σας για τη θεραπεία στην οποία θα υποβληθούν και κερδίστε εσείς το άλλο 5% του ποσού που θα πληρώσουν (είτε αξιοποιώντας το σε επόμενη θεραπεία σας στην κλινική Medimall, είτε επωφεληθείτε από το αντίστοιχο ποσό ως έμβασμα στον τραπεζικό σας λογαριασμό*).

Όφελος 10% για εσάς

Επιβραβεύουμε την εμπιστοσύνη σας και θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για τη σύστασή μας σε φίλους σας, σάς προσφέρουμε το 10% του ποσού που θα πληρώσουν για την θεραπεία στην οποία θα υποβληθούν (Μπορείτε να αξιοποιήσετε το ποσό είτε σε επόμενη θεραπεία σας στη κλινική Medimall, είτε ως έμβασμα στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας έχετε υποδείξει*).

Ποιά είναι η διάρκεια ζωής του προγράμματος

REFER MEDIMALL TO A FRIEND ;

Το REFER MEDIMALL TO A FRIEND θα είναι σε ισχύ μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2023. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μας συστήσετε τους φίλους σας μέχρι τις 31.12.2023.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα

ή καλέστε μας στο 210 77 11 600.

* Συνήθως απαιτείται κάποιο χρονικό διάστημα ώστε ένα ζευγάρι να υποβληθεί στον απαραίτητο έλεγχο, να προετοιμαστεί κατάλληλα και να ολοκληρώσει την προσπάθειά του, μετά από κάποιους μήνες. Μπορείτε να βλέπετε τον αριθμό των φίλων που μας συστήσατε όταν συνδέεστε στη σελίδα μας. Θα ενημερώνεστε αυτόματα όταν κάποια σύστασή σας ολοκληρώνει την θεραπεία μαζί μας και εάν έχετε επιλέξει την επιλογή 2 ή 3, θα λαμβάνετε το όφελος του 5% ή 10%, εντός 5 ημερών μετά το τέλος της θεραπείας τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ

PREGNANCY
PROBABILITY App By Medimall

Σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της Medimall IVF Clinic, οι ενδιαφερόμενες μπορούν μέσω του Pregnancy Probability App να μάθουν τις πιθανότητες εγκυμοσύνης μέσω όλων των πιθανών τρόπων (Sex, IUI, Natural Cycle IVF, IVF) αναφέροντας την ηλικία τους και τον δείκτη AMH (Anti Mullerian Hormone).

medimall.gr

Google Play: 1,89€

medimall.gr

App store: 1,99€