ΓΝΩΡΙΣΤΕ

ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Η γέννηση ενός παιδιού είναι το πολυτιμότερο απ’ όλα τα θαύματα. Ωστόσο, για ορισμένα ζευγάρια αυτό δεν είναι τόσο προφανές όπως πιστεύουν οι περισσότεροι. Ο ρόλος της Medimall IVF Clinic είναι να υποστηρίξει αυτά τα ζευγάρια και να προσφέρει λύσεις χρησιμοποιώντας την επιστήμη και την τεχνολογία αιχμής, σε συνδυασμό με ατομικά προσαρμοσμένες θεραπείες. Η Medimall IVF Clinic ιδρύθηκε το 2008 από μια επιλεγμένη ομάδα διακεκριμένων γυναικολόγων με μεγάλη επαγγελματική αναγνώριση και εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών υγείας. Εμπνεύστηκαν τη δημιουργία μια πρότυπης κλινικής για την ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, η οποία θα αποτελεί ταυτόχρονα και σημείο αναφοράς, ως φορέας της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Από την ημέρα της δημιουργίας της, η Medimall IVF Clinic εξελίσσει συνεχώς τις υπηρεσίες της, με σκοπό να παρέχει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ιατρικής περίθαλψης.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Η Ελλάδα είναι μια από τις φιλικότερες χώρες στον κόσμο σε θέματα εξωσωματικής γονιμοποίησης, δωρεάς ωαρίων και παρένθετης μητρότητας. Η Medimall IVF Clinic έχει στο ενεργητικό της 7.000 γεννήσεις κατά τη διάρκεια της δωδεκαετούς παρουσίας της στον τομέα της ιατρικά υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και είναι γνωστή για τα σταθερά υψηλά ποσοστά επιτυχίας της, τα οποία που ξεπερνούν το 70% για ορισμένες ομάδες ασθενών, ειδικά μέσω των προγραμμάτων δωρεάς ωαρίων. Η κλινική λειτουργεί υπό την καθοδήγηση του Δρ. Γεώργιου Ξυδιά, επικεφαλής του τμήματος IVF και διαθέτει μια πλήρη γκάμα θεραπειών υπογονιμότητας. Χάρη σε αυτές έχουμε προσφέρει τη χαρά να γίνουν γονείς δεκάδες ζευγάρια αλλά και γυναίκες δίχως σύντροφο, τόσο από την Ελλάδα όσο και από άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο (Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρουμανία, Γερμανία, ΗΠΑ, Αυστραλία, Βουλγαρία, κλπ.). 

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της Medimall IVF Clinic, υποδέχεται κάθε χρόνο περισσότερα από 900 υπογόνιμα ζευγάρια από όλο τον κόσμο.

Η ομάδα της Medimall IVF Clinic αποτελείται από ειδικούς σε θέματα γονιμότητας, εμβρυολόγους, μαιευτήρες, γυναικολόγους και ιατρικό προσωπικό, οι οποίοι συνεργάζονται για να εξασφαλίσουν την καταλληλότερη θεραπεία για τη γέννηση ενός υγιούς μωρού.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

Η Medimall IVF Clinic βρίσκεται στον 8ο όροφο του Πύργου Αθηνών, στην καρδιά της Αθήνας. Μόλις 5 – 10 λεπτά με τα πόδια από αρκετά ξενοδοχεία, είναι άμεσα προσβάσιμη από τις δημόσιες συγκοινωνίες (μετρό, λεωφορεία κλπ.), και απέχει 45 λεπτά με ταξί, μετρό ή λεωφορείο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (με μετρό: Γραμμή 3, Αεροδρόμιο – Αιγάλεω, στάση Μέγαρο Μουσικής, με λεωφορείο Γραμμή Χ95, Αεροδρόμιο – Σύνταγμα). Η εύκολη πρόσβαση από το αεροδρόμιο, κάνει ακόμα πιο προσιτές τις υπηρεσίες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής από οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου. Η κλινική έχει συνολική έκταση 800τ.μ. και ακολουθεί τις αρχές της άνεσης και λειτουργικότητας, έτσι ώστε να εμπνέει την αίσθηση της ποιότητας, της ασφάλειας και της φιλοξενίας στον επισκέπτη.

Χρειάζεστε πληροφορίες;

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ MEDIMALL

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε με ενδιαφέροντα άρθρα, αλλά και τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην Υγεία και τη Γονιμότητα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ

PREGNANCY
PROBABILITY App By Medimall

Σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της Medimall IVF Clinic, οι ενδιαφερόμενες μπορούν μέσω του Pregnancy Probability App να μάθουν τις πιθανότητες εγκυμοσύνης μέσω όλων των πιθανών τρόπων (Sex, IUI, Natural Cycle IVF, IVF) αναφέροντας την ηλικία τους και τον δείκτη AMH (Anti Mullerian Hormone).

medimall.gr

Google Play: 1,89€

medimall.gr

App store: 1,99€