ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Στη Medimall IVF Clinic είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στο θέμα της διπλής κοινωνικής μας ευθύνης: στην ευθύνη να παρέχουμε ποιοτικές ιατρικές και επιστημονικές υπηρεσίες και στη δέσμευση να υπηρετούμε την κοινωνία. Πιστεύουμε ότι είναι καθήκον μας να διασφαλίσουμε το κορυφαίο επιστημονικό επίπεδο του ανθρώπινου δυναμικού μας και ταυτόχρονα γνωρίζουμε τις κοινωνικές διαστάσεις της ιατρικής περίθαλψης, προσπαθώντας να δώσουμε πρόσβαση σε ιατρική περίθαλψη σε άτομα που ενδέχεται να μην είναι σε θέση να την αντέξουν οικονομικά.

Η ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού μας

Παρέχουμε την ευκαιρία στο ιατρικό, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό μας να συμμετέχει σε συνέδρια, συναντήσεις, σεμινάρια και άλλα προγράμματα επιστημονικής κατάρτισης σε τακτική βάση, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Σε μια εποχή όπου η ιατρική αναπτύσσεται ταχύτατα, συνεχώς ενισχύουμε τις δεξιότητες του προσωπικού μας, δίνοντάς τους τις καταλληλότερες προτάσεις επιμόρφωσης. Έτσι, το προσωπικό μας ενημερώνεται διαρκώς για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της ιατρικής και ιδιαίτερα της γυναικολογίας, της εξωσωματικής γονιμοποίησης, της διάγνωσης, των χειρουργικών επεμβάσεων κλπ. Ακούμε τον παλμό της προηγμένης παγκόσμιας ιατρικής, προτρέποντας τους ανθρώπους μας να επιτύχουν υψηλούς επαγγελματικούς στόχους με σκοπό να καλύπτουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, ανεξάρτητα από το πόσο περίπλοκες είναι.

 

Βοηθώντας τους συμπολίτες μας

  • Προσφέρουμε τις γνώσεις, την εμπειρία και τις υπηρεσίες μας σε επιστημονικές συναντήσεις που διοργανώνονται από δήμους και κοινωνικές ομάδες, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού σε θέματα υγείας. Ταυτόχρονα, κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων, προσφέρουμε μεγάλο αριθμό δωρεάν ιατρικών εξετάσεων σε πολίτες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, καθώς και σε πολύτεκνες οικογένειες.
  • Σε συνεργασία με την ενορία και τα σχολεία της περιοχής μας, προσφέρουμε δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις σε ενήλικες και παιδιά που προέρχονται από άπορες οικογένειες.
  • Κάθε χρόνο αντλούμε χρήματα για την κάλυψη των διαφόρων αναγκών των οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα, υπό την ευθύνη και την εποπτεία των δημοτικής αρχών και άλλων επίσημων οργανισμών.
  • Συμβάλλουμε στην ιερή επιθυμία για υγιή παιδιά με δωρεάν θεραπείες IVF σε γυναίκες που δεν είχαν την ευκαιρία να μας συναντήσουν νωρίτερα και έχουν ταλαιπωρηθεί από επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες προσπάθειες.
  • Είμαστε κοντά και πάντα έτοιμοι να βοηθήσουμε τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες μέσω των υπηρεσιών μας και χωρίς καμία διάκριση στη μεταχείριση.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ MEDIMALL

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε με ενδιαφέροντα άρθρα, αλλά και τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην Υγεία και τη Γονιμότητα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ

PREGNANCY
PROBABILITY App By Medimall

Σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της Medimall IVF Clinic, οι ενδιαφερόμενες μπορούν μέσω του Pregnancy Probability App να μάθουν τις πιθανότητες εγκυμοσύνης μέσω όλων των πιθανών τρόπων (Sex, IUI, Natural Cycle IVF, IVF) αναφέροντας την ηλικία τους και τον δείκτη AMH (Anti Mullerian Hormone).

medimall.gr

Google Play: 1,89€

medimall.gr

App store: 1,99€