Η Medimall IVF Clinic έχει στο ενεργητικό της 7.000 γεννήσεις και

ποσοστά επιτυχίας που ξεπερνούν το 73%

ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ

Η επιτυχία της εξωσωματικής γονιμοποίησης είναι αποτέλεσμα πολλών παραμέτρων. Όσο μικρότερης ηλικίας είναι η γυναίκα που υποβάλλεται σε αυτή, τόσο μεγαλύτερα είναι τα ποσοστά επιτυχίας. Πράγματι, με τις χαμηλότερες δόσεις των φαρμάκων που θα πάρει, θα παραχθούν περισσότερα και καλύτερης ποιότητας ωάρια και κατά συνέπεια καλύτερα έμβρυα. Είναι σημαντικό λοιπόν να τονίσουμε ότι η μεγαλύτερη ηλικία στις γυναίκες, αποτελεί σημαντική αιτία υπογονιμότητας.

Για όλους εμάς στη Medimall IVF Clinic, το να εξασφαλίσουμε επιτυχία στα άτομα που επιθυμούν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί, είναι θέμα αρχής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο από τότε που ξεκινήσαμε, εφαρμόσαμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους εξωσωματικής γονιμοποίησης με το υψηλότερο επίπεδο επαγγελματισμού. Από τη μία επιτυχία στην άλλη, η φήμη μας εξαπλώθηκε, ελκύοντας όλο και περισσότερα ζευγάρια να εμπιστευθούν τις υπηρεσίες μας. Σήμερα, ο μέσος όρος επιτυχίας στη Medimall IVF Clinic είναι 50% για την κλασική εξωσωματική γονιμοποίηση και 73% για την εξωσωματική με δωρεά ωαρίων ή εμβρύων, από την πρώτη κιόλας προσπάθεια. Η αποτελεσματικότητά μας αποτελεί για εμάς πηγή υπερηφάνειας και για εσάς, έναν σημαντικό λόγο για να μας επιλέξετε.

ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ PGD
ΑΝΑ ΗΛΙΚΙΑ & ΑΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑ
ΗΛΙΚΙΑ & ΑΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ
ΔΩΡΕΑ ΩΑΡΙΩΝ & PGD

ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ
ΔΩΡΕΑ ΕΜΒΡΥΩΝ

ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ
ΔΩΡΕΑ ΩΑΡΙΩΝ

Χρειάζεστε πληροφορίες;

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ MEDIMALL

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε με ενδιαφέροντα άρθρα, αλλά και τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην Υγεία και τη Γονιμότητα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ

PREGNANCY
PROBABILITY App By Medimall

Σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της Medimall IVF Clinic, οι ενδιαφερόμενες μπορούν μέσω του Pregnancy Probability App να μάθουν τις πιθανότητες εγκυμοσύνης μέσω όλων των πιθανών τρόπων (Sex, IUI, Natural Cycle IVF, IVF) αναφέροντας την ηλικία τους και τον δείκτη AMH (Anti Mullerian Hormone).

medimall.gr

Google Play: 1,89€

medimall.gr

App store: 1,99€