medimall.gr

ΟΔΗΓΟΣ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ

Ένας πλήρης οδηγός σε μορφή e-book με όλα τα βήματα και τις εξετάσεις που θα πρέπει να πραγματοποιήσετε προκειμένου να ελέγξετε σωστά τη γονιμότητά σας.

medimall.gr

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Οι έμπειροι γιατροί μας θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας για μια δωρεάν συμβουλευτική ενημέρωση σχετικά με τη θεραπεία που σας ενδιαφέρει.

medimall.gr

ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΟ IVF ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Στη Medimall IVF Clinic σας βοηθάμε να οργανώσετε το ταξίδι σας και συντονίζουμε όλες τις διαδικασίες για την πραγματοποίηση της υπηρεσίας που επιλέξατε.

MEDIMALL IVF CLINIC

Εξωσωματική γονιμοποίηση Αθήνα

medimall.gr

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για το πώς να διατηρήσετε τη γονιμότητά σας για πάντα

medimall.gr

Πραγματοποιήστε το όνειρο της μητρότητας ακόμα και χωρίς σύντροφο

medimall.gr

Αναγνωρισμένη, αξιόπιστη και με υψηλά ποσοστά επιτυχίας στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, η κλινική μας διακρίνεται για τις εξατομικευμένες υπηρεσίες της και την ανθρώπινη προσέγγισή της

medimall.gr

Μονόδρομος στην προσπάθεια αρκετών ζευγαριών να φέρουν στη ζωή δικούς τους βιολογικούς απογόνους, η παρένθετη μητρότητα υποστηρίζεται με εκτεταμένη συμβουλευτική στην κλινική μας

medimall.gr

Ενημερωθείτε για τις Διαγνωστικές Εξετάσεις και τις Υπηρεσίες Υγείας και Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής

medimall.gr

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την προεμφυτευτική γενετική διάγνωση

medimall.gr

Θέλουμε το οικονομικό ζήτημα να είναι το τελευταίο που θα σας απασχολήσει

medimall.gr

Μάθε και εσύ πώς μπορείς να γίνεις δότης ή δότρια στην κλινική μας

3 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ
ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙTE ΤΗ

Medimall
IVF Clinic

Τα 15 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, οι 7500 γεννήσεις υγιών μωρών και τα υψηλότατα ποσοστά επιτυχίας τα οποία ξεπερνούν το 96% σε ορισμένες περιπτώσεις ασθενών, κάνουν τη Medimall IVF Clinic τον απόλυτο one-stop προορισμό για όσους θέλουν να γίνουν γονείς!

medimall.gr

1. ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 

Για όλους εμάς στη Medimall IVF Clinic, το να εξασφαλίσουμε την επιτυχία σε όσους επιθυμούν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί, είναι θέμα αρχής. Σήμερα, ο μέσος όρος θετικών τεστ στην εξωσωματική γονιμοποίηση ξεπερνά το 50%, ενώ στα προγράμματα δωρεάς ωαρίων και εμβρύων το 73% από την πρώτη κιόλας προσπάθεια. Η αποτελεσματικότητά μας αποτελεί για εμάς πηγή υπερηφάνειας και για εσάς, έναν σημαντικό λόγο για να μας επιλέξετε.

medimall.gr

2. ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Στη Medimall IVF Clinic δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στις προσωπικές ανάγκες του κάθε ασθενούς φροντίζοντας ταυτόχρονα να διερευνούμε με προσοχή το ιατρικό του ιστορικό. Κάνοντας εξατομικευμένες διαγνώσεις, επιλέγουμε την κατάλληλη θεραπεία, ώστε να φτάσει με επιτυχία, εύκολα και με το λιγότερο δυνατό άγχος στο στόχο του, δηλαδή την απόκτηση ενός υγιούς παιδιού.

medimall.gr

3. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Προσφέροντας απόλυτη επιστημονική αξιοπιστία, χάρη σε ένα άρτια καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό και τον πλέον προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, η Medimall IVF Clinic καλύπτει όλο και περισσότερες διαγνωστικές ανάγκες, μετά από κάθε νέα εξέλιξη στην ιατρική. Η πιστοποίηση ISO 9001 για όλες τις υπηρεσίες της, αποδεικνύει ότι εκτός από μία εξειδικευμένη κλινική υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, αποτελεί και ένα σύγχρονο, υψηλής ποιότητας ιατρικό κέντρο.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Ακολουθώντας τα πρότυπα και το νομοθετικό πλαίσιο που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Medimall IVF Clinic διατηρεί στις εγκαταστάσεις της, τη δική της πιστοποιημένη Τράπεζα Γενετικού Υλικού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ 100%

Ενημερωθείτε για τα προγράμματα επιστροφής χρημάτων της κλινικής μας για την κλασική ΙVF και τις ΙVF με δωρεά ωαρίων, σπέρματος ή εμβρύων μετά από 3 συνεχόμενες αποτυχημένες προσπάθειες.

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗ

Medimall IVF Clinic

Rich results on Google's SERP when searching for 'real stories'

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ APP ΤΟΥ MEDIMALL

PREGRANCY PROBABILITY

Σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της Medimall IVF Clinic, οι ενδιαφερόμενες μπορούν μέσω του Pregnancy Probability App να μάθουν τις πιθανότητες εγκυμοσύνης μέσω όλων των πιθανών τρόπων (σεξουαλική επαφή, σπερματέγχυση IUI, φυσικός κύκλος IVF, IVF) αναφέροντας την ηλικία τους και τον δείκτη AMH (Anti Mullerian Hormone).

ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μοιραστείτε μαζί μας τη δική σας ιστορία, χαρίζοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα σε όλους εκείνους που χρειάζεται να προσπαθήσουν λίγο περισσότερο για να γίνουν γονείς.

ΤΟ BLOG

της Medimall IVF Clinic

Διαβάστε ενδιαφέροντα επιστημονικά άρθρα με όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στους τομείς της Εξωσωματικής Γονιμοποίησης, της Γυναικολογίας αλλά και της Υγείας γενικότερα!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΗΤΕΡΑ

με τη Δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης

H μητρότητα αποτελεί αναφέρετο δικαίωμα κάθε γυναίκας και θέμα προσωπικής επιλογής.  Συμπληρώστε το τεστ που ακολουθεί και μάθετε ποια είναι η ενδεδειγμένη μέθοδος υποβοηθούμενης αναπαραγωγής για εσάς.

184359596

ΠΩΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΤΟ

ΤΟ IVF ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Με βάση το ιατρικό σας πρόγραμμα, σας παρέχουμε πληροφορίες διαμονής, μεταφοράς και ψυχαγωγίας που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε καλύτερα το ταξίδι σας στην Medimall IVF Clinic, είτε βρίσκεστε στο εξωτερικό, είτε στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Χρειάζεστε πληροφορίες;

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ MEDIMALL

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να ενημερώνεστε με ενδιαφέροντα άρθρα, αλλά και τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην Υγεία και τη Γονιμότητα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ

PREGNANCY
PROBABILITY App By Medimall

Σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της Medimall IVF Clinic, οι ενδιαφερόμενες μπορούν μέσω του Pregnancy Probability App να μάθουν τις πιθανότητες εγκυμοσύνης μέσω όλων των πιθανών τρόπων (Sex, IUI, Natural Cycle IVF, IVF) αναφέροντας την ηλικία τους και τον δείκτη AMH (Anti Mullerian Hormone).

medimall.gr

Google Play: 1,89€

medimall.gr

App store: 1,99€