1

Στην κλινική Medimall, στόχος μας είναι να σας εγγυηθούμε τα υψηλότερα ποσοστά εγκυμοσύνης και γεννήσεων. Τόσο η εμπειρία μας στις θεραπείες γονιμότητας και υποβοηθούμενης αναπαραγωγής από το 2008, όσο και η άρτια καταρτισμένη ομάδα μας αποτελούμενη από γυναικολόγους, εμβρυολόγους, βιολόγους, συμβούλους γονιμότητας και συντονιστές, αναλαμβάνουν να εξασφαλίσουν την επιτυχία της προσπάθειάς σας να γίνετε γονείς.

Βρισκόμαστε κάθε στιγμή στο πλευρό των γυναικών και των ζευγαριών που επιθυμούν να δημιουργήσουν οικογένεια και θα είμαστε δίπλα σας για να σας προσφέρουμε μια ανθρώπινη, ειλικρινή και γεμάτη ζεστασιά υποστήριξη, έτσι ώστε να νιώθετε ήρεμοι και ασφαλείς: η ιατρική μας ομάδα είναι πάντα κοντά σας για να σας φροντίζει!

Υπό την καθοδήγηση του Δρ. Γεώργιου Ξυδιά – επικεφαλής της κλινικής και αναγνωρισμένου ως ενός από τους πρωτοπόρους της εξωσωματικής γονιμοποίησης στην Ελλάδα και εκείνου που επινόησε με την ομάδα του την εξωσωματική γονιμοποίηση σε φυσικό κύκλο – η κλινική Medimall λειτουργεί με πλήρη επαγγελματισμό και απόλυτη διαφάνεια στην παροχή και κοστολόγηση κάθε υπηρεσίας.

Σημαντικοί ακόμα λόγοι για να μας επιλέξετε:

1. Η Ελλάδα είναι ένας διεθνής προορισμός γονιμότητας και ένας από τους φιλικότερους στον κόσμο ως προς την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, την εξωσωματική γονιμοποίηση με δωρεά ωαρίων, σπέρματος και εμβρύων, την παρένθετη μητρότητα καθώς επίσης και την προγενετική εμφυτευτική διάγνωση (PGD).

2. Στα 15 χρόνια παρουσίας της Medimall IVF Clinic έχουμε καταγράψει περισσότερες από 7500 γεννήσεις υγιών παιδιών στον τομέα της αναπαραγωγικής ιατρικής.

3. Τα ποσοστά επιτυχίας μας είναι πολύ υψηλά: 50% στην κλασική IVF και 73%, στις IVF με δωρεά ωαρίων και δωρεά εμβρύων από την πρώτη κιόλας προσπάθεια. Στη Medimall IVF Clinic, 9 στα 10 ζευγάρια κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα μετά από μόλις 3 προσπάθειες. Τα αποτελέσματά μας βρίσκονται καταχωρημένα στην «EAIYA», την Εθνική Αρχή της Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

4. Προσφέρουμε εξατομικευμένες διαγνώσεις και θεραπείες, οι οποίες προσαρμόζονται στις προσωπικές ανάγκες των ασθενών μας, μια που για εμάς κάθε ασθενής είναι μοναδικός. Ο στόχος μας δεν είναι μόνο να εκπληρώσουμε την επιθυμία σας να αποκτήσετε ένα υγιές παιδί, αλλά παράλληλα σας προσφέρουμε ένα ταξίδι χωρίς άγχος χάρη στην προσωπική μας στήριξη και συμπαράσταση.

5. Όλες οι υπηρεσίες μας έχουν εγγυημένη ποιότητα και είναι πιστοποιημένες με ISO 9001 και EN 15224: 2012. Η Medimall IVF Clinic βρίσκεται στον επίσημο κατάλογο μονάδων υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και κρυοσυντήρησης γενετικού υλικού της «EAIYA» (http://eaiya.gov.gr/enimerosi/adeiodotisi/). Η «EAIYA» (Εθνική Αρχή της Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής), είναι ο εθνικός φορέας που εισάγει και ελέγχει το επιστημονικό, νομικό και ηθικό πλαίσιο, με το οποίο  λειτουργούν όλες οι οι κλινικές γονιμότητας στην Ελλάδα. Η κλινική μας – όπως άλλωστε και όλες οι αδειοδοτημένες κλινικές -, παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες, ενώ ταυτόχρονα ενεργούμε σύμφωνα με τον Κανονισμό Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR, Κανονισμός 2016/679 της Ε.Ε.).

6. Προσφέρουμε στους ασθενείς μας την επιλογή να έρθουν στην κλινική μία φορά, μέσω της απλής διαδικασίας «Medimall 1-2-3»:

1. Αρχικά συμπληρώνετε και μας αποστέλλετε την ηλεκτρονική φόρμα του ειδικού ερωτηματολογίου μας, έτσι ώστε να έχουμε μια σαφή εικόνα του ιατρικού σας προφίλ.

2. Στη συνέχεια, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email και ανάλογα με την περίπτωση, θα σας καθοδηγήσουμε για όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις. (Σε περίπτωση που κάποιες από αυτές τις έχετε πραγματοποιήσει έως 3 μήνες πριν, παρακαλούμε πολύ να μας τις αποστείλετε, ώστε να μην υποβληθείτε εκ νέου σε αυτές).

3. Μέσα σε 3 μόλις ημέρες θα έχετε μια δωρεάν συμβουλευτική ενημέρωση, είτε μέσω email, είτε μέσω τηλεδιάσκεψης, σχετικά με την προτεινόμενη θεραπεία. Την επόμενη μέρα θα λάβετε τη θεραπεία – πρωτόκολλο που θα πρέπει να ακολουθήσετε συνοδευόμενη από τη συνταγή για τη φαρμακευτική σας αγωγή.

7. Το εξειδικευμένο προσωπικό της Medimall IVF Clinic καλωσορίζει κάθε χρόνο περισσότερα από 900 ζευγάρια και γυναίκες απ’όλο τον κόσμο. Η ομάδα μας αποτελείται από ειδικούς γονιμότητας, εμβρυολόγους, μαιευτήρες, γυναικολόγους και μαίες, οι οποίοι θα σας εξασφαλίσουν την καλύτερη εξατομικευμένη θεραπεία.

8. Οι συντονιστές μας είναι προσβάσιμοι 24/7 μέσω τηλεφώνου, email, Whatsapp, Zoom, Google Meet, Skype και μιλούν Ελληνικά, Γαλλικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Ρουμάνικα, Ρωσικά και Τουρκικά.

9. Το κόστος της συμβουλευτικής ενημέρωσης περιλαμβάνεται πάντα σε όλες τις υπηρεσίες μας και δεν θα έρθετε ποτέ αντιμέτωποι με κρυφές χρεώσεις. Στα προγράμματα εξωσωματικής γονιμοποίησης συμπεριλαμβάνονται το κόστος αναισθησίας – στην περίπτωση ωοληψίας στην κλασική IVF – και το ηλεκτροκαρδιογράφημα, όπως επίσης και το σπερμοδιάγραμμα για το δείγμα του σπέρματος που θα χρησιμοποιηθεί. Στα προγράμματα της δωρεάς ωαρίων και εμβρύων, συμπεριλαμβάνονται στην τιμή εκτός από τις δαπάνες για τις απαραίτητες εξετάσεις, η φαρμακευτική αγωγή για τη δότρια και όλα τα έξοδα που αφορούν στη λήψη ωαρίων.

10. Έχουμε 100% εγγυημένα προγράμματα επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση αποτυχίας. Τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας μας επιτρέπουν να εφαρμόσουμε τα προγράμματα αυτά:

1. Πρόγραμμα IVF / ICSI, με εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση αποτυχίας, για γυναίκες έως 38 ετών

2. Πρόγραμμα IVF / ICSI με δωρεά ωαρίων ή εμβρύων με εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση αποτυχίας, για γυναίκες έως 53 ετών.

11. Η Τράπεζα Γενετικού Υλικού της Medimall IVF Clinic έχει πιστοποιηθεί από την Ε.Α.Υ.Υ.Α. και τo Ελληνικό Υπουργείο Υγείας. Η άδεια μας Νο 334 / 09-05-2017, μας επιτρέπει να επιλέξουμε δότες με τον πλησιέστερο φαινότυπο σε ασθενείς που χρειάζονται δωρεά. Χωρίς λίστα αναμονής, η δότρια/δότης σας θα επιλεγεί από έναν κατάλογο περίπου 180 ατόμων, σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα ιατρικών και γενετικών ελέγχων. Επιπλέον, εφαρμόζουμε την Οδηγία 2015/565 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη δομή του Ενιαίου Ευρωπαϊκού Κώδικα (SEC) για τους ανθρώπινους ιστούς και κύτταρα.

12. Τα ωάρια που λαμβάνονται από την ωοληψία μία δότριας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο σε μία λήπτρια. Μπορούμε να εγγυηθούμε τουλάχιστον 8 ωάρια και μίνιμουμ 2 πολύ καλής ποιότητας έμβρυα (βαθμός Α) σε κάθε ωοληψία, χάρη στους συμπληρωματικούς ελέγχους γονιμότητας που κάνουμε σε όλες μας τις δότριες.

13. Με ανώτατο όριο ηλικίας τα 54, το όνειρο της μητρότητας μπορεί να γίνει πραγματικότητα για ακόμα περισσότερες γυναίκες. Η αύξηση του ηλικιακού ορίου των γυναικών που επιλέγουν να προσφύγουν στην ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή προκειμένου να γίνουν μητέρες είναι πλέον γεγονός, σύμφωνα με το άρθρο 3 του Νόμου 4958/2022 (ΦΕΚ Α’ 142/21.07.2022). Στην κλινική Medimall αναλαμβάνουμε για λογαριασμό σας τη σχετική διαδικασία η οποία απαιτείται για τις γυναίκες που επιιθυμούν να γίνουν μητέρες μετά τα 50, καθώς αποτελεί προϋπόθεση η σχετική άδεια από την ΕΑΙΥΑ.

Είμαστε κάθε στιγμή στη διάθεση σας για να σας προσφέρουμε μία δωρεάν συμβουλευτική ενημέρωση για την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει. Κλείστε τώρα κιόλας το εξατομικευμένο ραντεβού σας με έναν από τους γιατρούς μας, είτε online είτε στην κλινική μας!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ

PREGNANCY
PROBABILITY App By Medimall

Σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της Medimall IVF Clinic, οι ενδιαφερόμενες μπορούν μέσω του Pregnancy Probability App να μάθουν τις πιθανότητες εγκυμοσύνης μέσω όλων των πιθανών τρόπων (Sex, IUI, Natural Cycle IVF, IVF) αναφέροντας την ηλικία τους και τον δείκτη AMH (Anti Mullerian Hormone).

medimall.gr

Google Play: 1,89€

medimall.gr

App store: 1,99€