Μοιραστείτε μαζί μας τη

δική σας ιστορία

Το ταξίδι προς τη μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα, για κάθε ζευγάρι μοναδικό. Με προορισμό την πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή κάθε ανθρώπου, η δική σας ιστορία θα δώσει αισιοδοξία σε όλους εκείνους που χρειάζεται να προσπαθήσουν λίγο περισσότερο για να γίνουν γονείς.

Και είναι σημαντικό όταν αντιμετωπίζεις δυσκολίες να γνωρίζεις πως δεν είσαι ο μόνος, αλλά πριν από εσένα υπήρξαν κι άλλοι που βρήκαν εμπόδια και δυσκολίες, στο τέλος όμως τα κατάφεραν και μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους.

Ίσως η δική σας ιστορία  θάρρους και πίστης να γίνει έμπνευση για τις γυναίκες και τα ζευγάρια που ζητούν συμπαράσταση και θετική διάθεση σε αυτή τη διαδρομή. Εκτός από τη δική μας προσπάθεια και ψυχολογική υποστήριξη, η δική σας συμβολή είναι εξίσου σημαντική!

medimall.gr

ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ MEDIMALL

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε με ενδιαφέροντα άρθρα, αλλά και τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην Υγεία και τη Γονιμότητα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ

PREGNANCY
PROBABILITY App By Medimall

Σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της Medimall IVF Clinic, οι ενδιαφερόμενες μπορούν μέσω του Pregnancy Probability App να μάθουν τις πιθανότητες εγκυμοσύνης μέσω όλων των πιθανών τρόπων (Sex, IUI, Natural Cycle IVF, IVF) αναφέροντας την ηλικία τους και τον δείκτη AMH (Anti Mullerian Hormone).

medimall.gr

Google Play: 1,89€

medimall.gr

App store: 1,99€