Δρ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΞΥΔΙΑΣ

MD Μαιευτήρας - Γυναικολόγος - Εξειδικευμένος στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή,
Επικεφαλής της Medimall IVF Clinic

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ

Είμαι Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από την οποία αποφοίτησα το 1987. Το 1993 μετεκπαιδεύτηκα στο King’s College Hospital του Λονδίνου στην Εμβρυομητρική Ιατρική και την Εξωσωματική γονιμοποίηση. Ολοκλήρωσα την Ιατρική μου ειδικότητα το 1996 στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα».

Συνεργάστηκα με την Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του Μαιευτηρίου «Μητέρα» για 2 ½ χρόνια. Στο διάστημα αυτό, έλαβα μέρος σε Ευρωπαϊκή κλινική μελέτη αξιολόγησης των ανταγωνιστών και των ανασυνδυασμένων γοναδοτροπινών στην εξωσωματική γονιμοποίηση.

Από το 1996 ασχολούμαι με την εξωσωματική γονιμοποίηση και έχω πραγματοποιήσει περισσότερους από 4.500 κύκλους εξωσωματικής γονιμοποίησης εφαρμόζοντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές για να γεννηθούν περισσότερα από 2.000 υγιή παιδιά από αυτή μου την προσπάθεια. Υπήρξα πρωτοπόρος στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση με Φυσικό Κύκλο στην Ελλάδα και έλαβα μέρος στο 1ο Συνέδριο Φυσικού Κύκλου στον Δεκέμβριο του 2006 στο Λονδίνο, όπου και παρουσίασα τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της επιστημονικής ομάδας μου.

Έχω δημοσιεύσεις σε ξενόγλωσσα και Ελληνικά επιστημονικά περιοδικά και συνεχή παρουσία σε επιστημονικά συνέδρια.

Είμαι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του Συλλόγου Ελλήνων Μαιευτήρων – Γυναικολόγων, της Εταιρείας Υπερήχων στη Μαιευτική και Γυναικολογία, της Εταιρείας Ενδοσκοπικής Χειρουργικής και της Εταιρείας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. Είμαι συνεργάτης του Μαιευτηρίου «ΙΑΣΩ» από το 1997.

Μετά από τη μακροχρόνια εμπειρία μου στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση και συνεχή επαφή με ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα αναπαραγωγής, το 2008 δημιούργησα το Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης και Διαγνωστικό Κέντρο Medimall όπου και είμαι ο Διευθυντής της μονάδας εξωσωματικής γονιμοποίησης.

medimall.gr
medimall.gr

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΟΥ

Απλό, ρεαλιστικό και συνοψίζεται σε μια πρόταση:
Να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερα ζευγάρια να αποκτήσουν το δικό τους παιδί.

Ένα θετικό τεστ β-HCG που θα μου δείξει η μαία, το τέλος της αγωνίας και της ματαίωσης ενός ζευγαριού όταν βλέπει τον πρώτο υπέρηχο, η χαρά τους όταν μαθαίνουν ότι όλα πήγαν καλά, είναι συναισθήματα που δε συγκρίνονται με τίποτα.

Και όταν πια όλα έχουν τελειώσει και τα ζευγάρια έρχονται να με
επισκεφθούν με το δικό τους μωρό, η ευχαρίστηση είναι τέτοια που εγώ τουλάχιστον μέχρι σήμερα δεν έχω βρει μεγαλύτερη.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ MEDIMALL

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε με ενδιαφέροντα άρθρα, αλλά και τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην Υγεία και τη Γονιμότητα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ

PREGNANCY
PROBABILITY App By Medimall

Σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της Medimall IVF Clinic, οι ενδιαφερόμενες μπορούν μέσω του Pregnancy Probability App να μάθουν τις πιθανότητες εγκυμοσύνης μέσω όλων των πιθανών τρόπων (Sex, IUI, Natural Cycle IVF, IVF) αναφέροντας την ηλικία τους και τον δείκτη AMH (Anti Mullerian Hormone).

medimall.gr

Google Play: 1,89€

medimall.gr

App store: 1,99€