Με ανώτατο όριο ηλικίας τα 54, το όνειρο της μητρότητας μπορεί να γίνει πραγματικότητα για ακόμα περισσότερες γυναίκες!

Η αύξηση του ηλικιακού ορίου των γυναικών που επιλέγουν να προσφύγουν σε ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή προκειμένου να γίνουν μητέρες είναι γεγονός σύμφωνα με το άρθρο 3 του Νόμου 4958/2022 (ΦΕΚ Α’ 142/21.07.2022).

Πλέον, το όριο ηλικίας αυξάνεται από το 50ο στο 54ο έτος της ηλικίας τους (54 έτη και 0 ημέρες), ταυτόχρονα όμως υπάρχει και η πρόβλεψη για τη χορήγηση ειδικής άδειας για ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή σε γυναίκες ηλικίας από 50 ετών και 1 ημέρας μέχρι 54 ετών, προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία τους.

Οι γυναίκες αυτές – από 50 και 1 ημέρας μέχρι 54 ετών -, θα πρέπει να υποβάλλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τις γνωματεύσεις των σχετικών με τα θέμα ιατρών, οι οποίοι θα πιστοποιούν ότι η φυσική και σωματική τους κατάσταση τους επιτρέπει την κυοφορία και τον τοκετό.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 – 77 11 600 ή μέσω email στη διεύθυνση [email protected] και κλείσετε ένα δωρεάν συμβουλευτικό ραντεβού, είτε για online ενημέρωση, είτε για απευθείας ενημέρωση από τους ιατρούς της κλινικής μας.

Αν έχετε λίγο χρόνο στη διάθεσή σας, θα θέλαμε να συμπληρώστε το ερωτηματολόγιό μας. Έχοντας μια πιο σαφή εικόνα του ιατρικού σας προφίλ θα μπορέσουμε να σας συμβουλεύσουμε καλύτερα και να σας προτείνουμε την  καταλληλότερη θεραπεία γονιμότητας για εσάς.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ MEDIMALL

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να ενημερώνεστε με ενδιαφέροντα άρθρα, αλλά και τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην Υγεία και τη Γονιμότητα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ

PREGNANCY
PROBABILITY App By Medimall

Σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της Medimall IVF Clinic, οι ενδιαφερόμενες μπορούν μέσω του Pregnancy Probability App να μάθουν τις πιθανότητες εγκυμοσύνης μέσω όλων των πιθανών τρόπων (Sex, IUI, Natural Cycle IVF, IVF) αναφέροντας την ηλικία τους και τον δείκτη AMH (Anti Mullerian Hormone).

medimall.gr

Google Play: 1,89€

medimall.gr

App store: 1,99€