Η Medimall IVF Clinic φροντίζει την υγεία σας με εξετάσεις γυναικολογικού ελέγχου

Η Medimall IVF Clinic φροντίζει την υγεία σας με εξετάσεις γυναικολογικού ελέγχου

medimall.gr

Η Medimall IVF Clinic φροντίζει την υγεία σας με εξετάσεις γυναικολογικού ελέγχου προσιτές σε κάθε γυναίκα

Ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης και της αποτελεσματικής, εξατομικευμένης θεραπείας, σας προτρέπουμε για τον έλεγχο της υγείας σας, να κάνετε τις απαραίτητες γυναικολογικές εξετάσεις σε ακόμα πιο φιλικές τιμές.
Είτε πρόκειται για εξετάσεις προληπτικού τσεκάπ, είτε γιατί νιώθετε κάποια ενόχληση και έχετε ανάλογα συμπτώματα (εσείς ή ο σύντροφός σας μετά την επαφή, κνησμό, ή/και εσείς κολπικά υγρά με διαφορετική οσμή από το συνηθισμένο, ενόχληση κατά την ψηλάφηση ή αλλαγή στην αίσθηση του στήθους κλπ.), είμαστε στη διάθεσή σας με τις εξετάσεις που ακολουθούν. Κλείστε το ραντεβού σας καλώντας μας καθημερινά 8πμ με 8μμ και Σάββατο 8πμ με 1μμ στο 210 7711600 ή στείλτε μας email στο [email protected] και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Γυναικολογική εξέταση, 30€

Πρόκειται για την επισκόπηση των εξωτερικών γεννητικών οργάνων, την εξέταση του κόλπου και του τραχήλου της μήτρας και την αμφίχειρη γυναικολογική εξέταση της μήτρας και των ωοθηκών.

Τεστ Pap, Τhin Prep, 50€

Προϋπόθεση για να γίνει το τεστ είναι να μην έχετε περίοδο, όταν θα το πραγματοποιήσετε και να μην είχατε ελεύθερη σεξουαλική επαφή την προηγούμενη μέρα. Το τεστ Pap Thin Prep που εφαρμόζουμε είναι το πιο αξιόπιστο, πιο ολοκληρωμένο και πιο ευρέως διαδομένο. Αποτελεί μία μέθοδο υψηλής ακρίβειας σε σχέση με τα συμβατικά τεστ Pap και όταν συνδυάζεται με το Τhin Prep σύστημα απεικόνισης έχει αξιοπιστία έως 90%.

Πλήρης καλλιέργεια κολπικού-τραχηλικού εκκρίματος, 30€

Περιλαμβάνει: Μικροσκοπική εξέταση κολπικού υγρού, αερόβια – αναερόβια καλλιέργεια κολπικού υγρού, καλλιέργεια για μυκόπλασμα, ουρεόπλασμα και χλαμύδια τραχηλικού υγρού.

Ψηφιακή μαστογραφία και υπέρηχος μαστών, 50 €

Οι απαραίτητες εξετάσεις που αφορούν το πλήρη έλεγχο του στήθους σε συνδυασμό με την ψηλάφηση και πρέπει να γίνονται προληπτικά από κάθε γυναίκα μετά την ηλικία των 40 ή νωρίτερα αν κρίνει ο γυναικολόγος σας βάσει προσωπικού ή κληρονομικού ιστορικού.

Διαδώστε το άρθρο


ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ MEDIMALL

NEWSLETTER

Γραφτείτε στο Newsletter μας για να ενημερώνεστε άμεσα για τις εξελίξεις της Γενετικής Επιστήμης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ

PREGNANCY
PROBABILITY App By Medimall

Σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της Medimall IVF Clinic, οι ενδιαφερόμενες μπορούν μέσω του Pregnancy Probability App να μάθουν τις πιθανότητες εγκυμοσύνης μέσω όλων των πιθανών τρόπων (Sex, IUI, Natural Cycle IVF, IVF) αναφέροντας την ηλικία τους και τον δείκτη AMH (Anti Mullerian Hormone).

medimall.gr

Google Play: 1,89€

medimall.gr

App store: 1,99€