Αποκαθιστώντας την αισθητική του αιδοίου

Αποκαθιστώντας την αισθητική του αιδοίου

Αν η αισθητική εικόνα της περιοχής του αιδοίου δεν έχει την εμφάνιση που θα θέλατε –από κατασκευής, με το πέρασμα του χρόνου ή μετά από τον τοκετό – η πλαστική επέμβαση στα μικρά ή/ και τα μεγάλα χείλη, μπορεί να τους δώσει το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα.

Τι συμβαίνει με την αισθητική του αιδοίου;

Η επιθυμία για την ανάδειξη της ομορφιάς και της φροντίδας για το σώμα σε συνδυασμό με την σεξουαλική ζωή, έχουν οδηγήσει τα τελευταία χρόνια σε αύξηση της επιθυμίας για τη βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης των γεννητικών οργάνων στις γυναίκες.  Πράγματι, τα γυναικεία γεννητικά όργανα μπορούν να διορθωθούν και να βελτιωθούν σημαντικά σε περίπτωση δυσμορφίας ή αλλαγών στην εμφάνισή τους λόγω του χρόνου και των τοκετών. Οι γυναίκες σπάνια μιλούν στον γυναικολόγο, τον γιατρό ή τον πλαστικό χειρουργό τους για το θέμα, είτε από σεμνότητα, είτε γιατί θεωρούν ότι είναι αδύνατο να διορθωθούν.

Οι επιθυμίες των γυναικών μπορεί να είναι διαφορετικές: κάποιες φορές αφορούν στην από κατασκευής ανομοιομορφία των χειλέων σε νεαρές γυναίκες, ενώ άλλες φορές σχετίζονται με τη γήρανση των εξωτερικών γεννητικών οργάνων στο σύνολό τους. Οι ατέλειες μπορεί να είναι διαφόρων τύπων και να επηρεάζουν συνολικά τα εξωτερικά γεννητικά όργανα: τα μεγάλα και τα μικρά χείλη ή/και τον κόλπο.

Σε κάθε περίπτωση, η γυναίκα, είναι απαραίτητο να υποβληθεί πριν από οποιαδήποτε αισθητική παρέμβαση και σε προσεκτική γυναικολογική εξέταση για τον αποκλεισμό παθολογιών, ιδίως φλεγμονωδών, προκειμένου να μειωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο ο κίνδυνος μόλυνσης.

Αναζωογόνηση του κόλπου και των χειλέων 

Με το πέρασμα του χρόνου, ο κόλπος έχει την τάση να εμφανίζει σημάδια χαλάρωσης και να διαστέλλεται. Εδώ και αρκετό καιρό, υπάρχουν μέθοδοι που τείνουν να μειώσουν το μέγεθος του κολπικού στομίου και του εξωτερικού τμήματος του κόλπου αυξάνοντας τον μυϊκό τόνο, προκειμένου να μειωθεί η χαλάρωση και ταυτόχρονα να βελτιωθεί η σεξουαλική αίσθηση. Οι επεμβάσεις αυτές πραγματοποιούνται με τοπική αναισθησία και απαιτούν μετεγχειρητική παρακολούθηση.

Τα μεγάλα χείλη πρέπει να είναι σταθερά και σφριγηλά, να υπερκαλύπτουν τα μικρά χείλη αλλά να μην είναι υπερβολικά έντονα.

Τα μικρά χείλη, που βρίσκονται στο εσωτερικό των μεγάλων χειλέων, πρέπει να είναι μικρότερα, συμμετρικά και κανονικά σε σχήμα, χωρίς να προεξέχουν πέρα από τα μεγάλα χείλη. Η πιο συχνή βλάβη είναι η υπερτροφία που μπορεί επίσης να είναι σημαντική με ενοχλητική προεξοχή έξω από τα μεγάλα χείλη.

Εάν τα μικρά χείλη είναι ιδιαίτερα υπερτροφικά, μπορεί να προκαλέσουν δυσφορία και ενδεχομένως ακόμη και πόνο κατά τη διάρκεια ορισμένων αθλητικών δραστηριοτήτων ή κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Μπορεί επίσης να υπάρχουν σημαντικές ασυμμετρίες.

Όλες αυτές οι διαδικασίες κολπικής αναζωογόνησης δεν έχουν μόνο αισθητικό σκοπό, αλλά αποσκοπούν στη βελτίωση της σεξουαλικότητας και της αίσθησης της απόλαυσης. Συνεπώς, πρέπει να προσεγγίζονται μόνο μετά από προσεκτική γυναικολογική εξέταση.

Πως μπορούμε να βελτιώσουμε την εικόνα του αιδοίου 

Στην κλινική Medimall, ο εξειδικευμένος γιατρός μαζί με την ομάδα του, θα εξετάσουν την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, ώστε να βρουν τη σωστή θεραπεία για την αντιμετώπιση του εκάστοτε προβλήματος. Οι μέθοδοι αισθητικής του αιδοίου που πραγματοποιούνται στην κλινική μας με εξαιρετικά αποτελέσματα είναι:.

  • Θεραπεία PRP
  • Κολπική αναζωογόνηση με ραδιοσυχνότητες RF
  • Θεραπεία με υαλουρονικό-Desirial plus (μεγάλων χειλέων)
  • Triming μικρών χειλέων αιδοίου

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την βελτίωση της εικόνας του αιδοίου επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας στο +30 210 77 11 600 ή επικοινωνήστε μέσω email στο info@medimall.gr

Διαδώστε το άρθρο


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ

PREGNANCY
PROBABILITY App By Medimall

Σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της Medimall IVF Clinic, οι ενδιαφερόμενες μπορούν μέσω του Pregnancy Probability App να μάθουν τις πιθανότητες εγκυμοσύνης μέσω όλων των πιθανών τρόπων (Sex, IUI, Natural Cycle IVF, IVF) αναφέροντας την ηλικία τους και τον δείκτη AMH (Anti Mullerian Hormone).

Google Play: 1,89€

App store: 1,99€